Vodafone onderzoekt integratie van cryptowallets met SIM-kaarten

Vodafone verkent de mogelijkheid om cryptowallets te integreren met SIM-kaarten, waardoor gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot cryptomunten en transacties kunnen uitvoeren via hun mobiele netwerk.

Replay, een bedrijf dat generatieve AI en blockchain-technologie gebruikt, wil video-creatie democratiseren door een platform te bieden waar zowel makers als kijkers direct betrokken zijn en beloond worden voor hun deelname. Door gebruik te maken van generatieve AI kunnen individuen of kleine teams snel videocontent van hoge kwaliteit produceren, waardoor de traditionele machtsdynamiek in de film- en tv-industrie wordt uitgedaagd.

Replay’s blockchain-technologie ondersteunt een transparant en eerlijk kader voor het maken, distribueren en waarderen van videocontent, terwijl het gebruik van generatieve AI de personalisatie van content verbetert en kijkers betrekt bij het creatieproces. Door samen te werken met THETA EdgeCloud voor gedistribueerde AI-verwerking, streeft Replay ernaar om de productie van hoogwaardige video’s te democratiseren en een inclusief ecosysteem te creëren waar zowel makers als kijkers actief deelnemen en beloond worden voor hun bijdragen.

Meer lezen? Klik hier!

Previous Post

Europese Parlement keurt “European Health Data Space” goed

Next Post

$9,75 vergoeding voor delen gevoelige gezondheidsinformatie met advertentiebedrijven

Related Posts

EU AI Act aangenomen

Het Europees Parlement heeft zojuist met een overweldigende meerderheid vóór de EU AI Act gestemd. De definitieve versie…
Lees meer