TNO: kwantificeren van cyberrisico’s

Deze publicatie van het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) gaat over het kwantificeren van cyberrisico’s. Het beschrijft een aanpak om organisaties te helpen de financiële impact van cyberrisico’s te kwantificeren en de juiste maatregelen te nemen om deze risico’s te beheersen. Het document behandelt onderwerpen zoals het bepalen van de potentiële impact van een cyberaanval, het identificeren van de meest kritieke bedrijfsmiddelen, het beoordelen van de huidige beveiligingsmaatregelen en het bepalen van de beste beveiligingsstrategieën. Het NCSC benadrukt het belang van het regelmatig herzien en updaten van het cyberrisicomanagementproces om de beveiliging van de organisatie te waarborgen.

Previous Post

28-jarige man verdacht van 150K diefstal via Genenis Market

Next Post

Discrimineert het algoritme voor Visum aanvragen?

Related Posts