Wachtwoordmanagement voor particulieren

Doordat 9 op de 10 wachtwoorden te makkelijk te achterhalen is, biedt wachtwoord management de uitkomst

Iedereen irriteert zich bij het bedenken, onthouden en invoeren van moeilijk te raden wachtwoorden zoals blijkt uit deze video. 77,6% van de Nederlanders vindt wachtwoorden moeilijk te onthouden terwijl 89,2% een makkelijk te raden of te achterhalen wachtwoord heeft waarbij 8% van alle wachtwoorden reeds gelekt is.

ID Control helpt u met een gemakkelijke tool bij het beheer van uw gebruikersnamen, wachtwoorden en andere geheimen (bijv. creditcard gegevens) zodat u ze niet meer hoeft te bedenken, onthouden en invoeren op uw computer, laptop, tablet of mobiel.

https://idcontrol.pw is een wachtwoord manager die voor u sterke wachtwoorden bedenkt, onthoudt, automatisch invult en checkt en rapporteert of ze gelekt zijn op het Dark Web en/of vaker en/of te lang en/of eerder door u gebruikt worden en/of te simpel door u bedacht zijn. Bovendien zijn ze alleen door u toegankelijk via een mobiele app en/of browser plug-in met unieke biometrische en/of MFA sleutel via uw mobiele telefoon.

Previous Post

Uitleg Concept Tijdelijke Wet op Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten 2022

Next Post

Caren zorgt voor datalek bij diverse zorginstellingen

Related Posts