Hacker probeert de watervoorziening van Florida Town te vergiftigen

Een hacker heeft op afstand toegang gekregen tot het computersysteem dat de operator in de gaten hield en waarmee de chemische niveaus in het water en andere bewerkingen worden gecontroleerd. De operator zag de muis op het scherm bewegen om toegang te krijgen tot verschillende systemen die het te behandelen water regelen. De hacker probeerde de watervoorziening van de stad te vergiftigen door de hoeveelheid natriumhydroxide of loog in de watervoorziening te verhogen.

Lees meer over dit artikel hier: https://threatpost.com/hacker-tries-to-poison-water-supply-of-florida-town/163761/

Previous Post

TikTok misleidt, beschermt onvoldoende en hanteert oneerlijke en onduidelijke voorwaarden

Next Post

Nederlands bedrijfsleven en data in de uitverkoop

Related Posts