Vernieuwde AVG handleiding van de Rijksoverheid

De AVG Handleiding van de Rijksoverheid is vernieuwd met diverse ontwikkelingen op het gebied van gegevensbeschermingsrecht. Interessant voor alle ID Control Privacy Partners en iedereen die meer wil weten over de AVG en UAVG zoals functionarissen voor gegevensbescherming (FG), privacy officers, bedrijfsjuristen, compliance managers, risk managers en security officers. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van uw specifieke situatie en gegevensverwerking, in plaats van of naast de Nederlandse UAVG ook andere nationale uitvoeringswetten op uw gegevensverwerkingen van toepassing kunnen zijn.

AVG managen, maar dan makkelijk: https://avg.management

Previous Post

Vakantiepark dupe van MOVEit-kwetsbaarheid

Next Post

Bijna 1 Terabyte aan data van laadpaalgebruikers Shell Recharge gelekt

Related Posts